Cocktails

Happy Hour

Søndag – torsdag
20.00 – luk

Fredag – Lørdag
21.00 – luk 

135,- 
*2 ens cocktails

Priser

Signatur cocktails: 85,-

Klassiske cocktails: 79,-

Our Signature

Alleys, Aalborg, Vestera, Food, Asian, Cocktails

Mauve Breeze

En forfriskende og blomstret gin cocktail. Med en delikat balance af sød litchi og lavendel smag kombineret med en citrusagtig profil toppet med danskvand.

Alleys, Aalborg, Vestera, Food, Asian, Cocktails

Ruby Serenade

En levende og citrusagtig gin cocktail med den dristige smag af blodappelsin og litchi suppleret med de botaniske noter af gin og et forfriskende strejf af citrus.

Matcha Bliss

Jordagtig bitterhed af hjemmelavet matcha sirup harmoniseret med den delikate sødme og blomsteressens fra blommevin og et stænk citronsaft.

Ginger Martini

En cocktail, der omfavner varmen og krydderiet fra ingefær. Kombineret med vaniljevodka og hjemmelavet ingefærsirup og et stænk citronsaft skaber en fed og forfriskende blanding af smag

Lychee Mule

Et moderne twist af den klassiske Moscow Mule. Denne forfriskende cocktail kombinerer den delikate sødme fra litchi-frugt med det livlige kick af frisk lime toppet med ingefærøl.

Sake Sunset

En cocktail baseret på fersken sake, der kombinerer den lækre sødme fra ferskner med de delikate og aromatiske noter af sake. Tilsat smag af blodappelsin gin og limesaftens syrlighed balancerer ferskens søde smag.

The classics

Whiskey Sour

En klassisk cocktail, der har den perfekte balance mellem sødt og surt. Denne cocktail kombinerer whiskyens rige undertoner med de lyse noter af friskpresset citronsaft, hvilket skaber en harmonisk klassisk blanding.

Pornstar Martini

Den klassiske pornostjerne Martini. En cocktail, der kombinerer den søde smag af vaniljevodka, passionsfrugt og en antydning af citronsaft.

Gin Hass

En gin cocktail, hvor ginens botaniske elegance fletter sig sammen med mangoens cremede glathed blandet med citronsodavand.

Espresso Martini

En cocktail, der kombinerer rigdommen fra friskbrygget espresso med sødmen fra vaniljevodka og et strejf af karamel.

The Spritz

Hugo Spritz

Den dejlige og sommerlige Hugo spritz. Denne cocktail blander ginens blomster- og urtesmag med sødmen fra Prosecco, et stænk hyldeblomstsodavand og et forfriskende pres limejuice.

Aperol Spritz

Bittersweet Aperol Spritz, en klassisk italiensk cocktail, der kombinerer de citrusagtige noter af Aperol med den søde smag af Prosecco og et stænk sodavand.

Lillet Spritz

Lillet Spritz, en sofistikeret og let bitter cocktail, der kombinerer de citrusagtige noter af Lillet Blanc blandet med urtenoterne af gin med et stænk af lime og toppet med sodavand.